Site Logotype

Headquarters of Beauty

destinația ta pentru o experiență completă

WhatsApp Image 2021 09 29 at 12.45.05

Povestea

Headquarters of Beauty a apărut din dorința de a face mai accesibilă o transformare bazată pe frumusețea și starea de bine la care toți aspirăm. Am pornit astfel un proiect drag nouă, în care punem suflet zi de zi – am transformat un loc dedicat frumuseții într-o oază de self-care, pentru ca toți cei care ne trec pragul să se bucure pe deplin de o experiență revitalizantă, pe care pot o să retrăiască de fiecare dată când simt nevoia.

Conceptul nostru susține frumusețea la interior și la exterior. Credem cu tărie că frumusețea exterioară este o oglindă a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. De aceea, tratamentele și serviciile Headquarters of Beauty sunt o extensie a stării tale de bine, iar noi ne străduim să oferim clienților noștri momente de care să se bucure pe deplin.

Headquarters of Beauty

Echipa

În spatele oricărei povești de succes stau pasiunea, viziunea, implicarea și profesionalismul unei echipe puternice. Experții Headquarters of Beauty reprezintă parte din povestea noastră de succes. 

Am avut grijă să ne înconjurăm alături de oameni și profesioniști cu adevărat dedicați, care să susțină și să ducă mai departe viziunea noastră.

Contact

T: +40723331010
rezervari@hq-beauty.ro

Program

Luni - Vineri: 9:00 am — 09:00 pm
Sambata: 09:00 am — 7:00 pm

Locatie

Soseaua Banatului Nr 14,
Chitila 077045, Romania